| 2018. április. 30. | 1 perc olvasás

Ittas vezetés - soproni sofőröket állítottak elő

Az elmúlt 24 óra közlekedésbiztonsági ellenőrzései során 4 sofőr esetében mutatott pozitív értéket az alkoholteszter, Sopronban is előállítottak több járművezetőt.

A Soproni Rendőrkapitányság Fertődi Rendőrőrs járőrei 2018. április 29-én 4 óra 24 perckor Fertőszentmiklós belterületén igazoltattak egy 33 éves soproni járművezetőt. A közlekedésrendészeti ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfit a rendőrök további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.   

Ugyanezen a napon a rendőrök 11 óra 25 perckor, Sopronban egy 62 éves segédmotor-kerékpárt vezető férfit ellenőriztek, majd 14 óra 30 perckor egy 51 éves gépkocsivezetővel szemben is intézkedtek. Mindkét sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak ami pozitív értéket mutatott, ezért őket további mintavételre a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.  

Dunasziget belterületén ellenőriztek a Mosoni Rendőrőrs járőrei egy 30 éves gépkocsivezetőt 2018. április 29-én 17 óra 20 perckor. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra. 

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek