| 2021. március. 3. | 1 perc olvasás

Ittasan okozott balesetet a sofőr

Két villanyoszlopnak is nekicsapódott egy személyautó Kópházán, az Ady Endre utca és a Béke utca találkozásánál. A vezetővel szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

A rendőrségre 2021. március 2-án 16 óra 5 perckor bejelentés érkezett, hogy Kópházán, az Ady Endre utcában közlekedési baleset történt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 40 éves kópházi férfi személygépkocsival közlekedett a Patak utca felől az Akácfa sor irányába. Haladása során egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban – vélhetően ittassága és a jármű túlzott sebessége miatt – a sofőr a gépkocsija felett az uralmát elveszítette, amelynek következtében az út bal oldalán lévő villanyoszlopnak ütközött.

A karambol hatására a jármű tovább sodródott, majd a vízelvezető árokba hajtott, végül egy Béke utcában lévő villanyoszlopnak csapódva állt meg. A sofőrt a mentők kórházba szállították, ahol az őt vizsgáló orvos megállapította, hogy a férfinak a baleset során sérülése nem keletkezett. A személygépkocsi vezetőjével szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Borítókép; police.hu

Legnépszerűbb cikkek