| 2017. május. 27. | 1 perc olvasás

Izomláz Kupa: A foci, a baráti hangulat és a jókedv volt a főszereplő!

Immár tizenhatodik alkalommal rendezte meg a soproni Izomláz SE. csapata városunkban az Izomláz Kupát.

Az eseményre hat csapat nevezett, melyek között természetesen volt soproni is, de érkezett csapat Tökölről és Szlovákiából is.  

A focitornának idén először a Halász Miklós Sporttelep adott otthont, ahol igazán izgalmas és jó iramú mérkőzéseket láthattak azok a sportbarátok, akik ezt a programot választották szombat délelött. A küzdelemes, de a Fair Play szellemében lejátszott meccseken új barátságok is szövődtek, amit a kialakult remek hangulat is bizonyított.

A villámtorna harmadik helyén a Soproni Ászok Srácok, második helyen az Izomláz 1., míg idén az első helyen a Derbi csapata végzett Szlovákiából.

A barátinak is mondható focitorna  legidősebb játékosa 73 éves volt, akinek játéka azt is igazolta, hogy a sport és a foci szeretete örök és bizony soha nem szabad feladni a mozgás örömét. 

Érdekessége volt a tornának a kiélezett küzdelem, amit a döntő mérkőzése is igazolt, hiszen a döntetlenre végződő meccsen csak büntetőrúgásokkal dőlt el az első helyezés sorsa.   

A díjakat Csiszár Ákos önkormányzati képviselő adta át, aki gratulált csapatoknak és külön megköszönte a szervezőknek ezt az igazán remek sportnapot. 


sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

Legnépszerűbb cikkek