| 2022. december. 26. | 1 perc olvasás

Játékadomány a gyermekosztálynak

Több doboznyi ajándékkal lepték meg az egyik soproni gyorsétteremlánc munkatársai a kórházban ápolt gyermekeket. Plüssfigurákat, társasjátékokat, könyveket és kirakókat is rejtettek a karácsonyfa alá került csomagok.

„Az adventi időszak kezdetén hirdettük meg jótékonysági akciónkat. Kifejezetten a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályon kezelt gyermekeknek szerettünk volna kedveskedni. Éttermünkben és a közösségi médiában is közzétettük a játékgyűjtési felhívásunkat, a felajánlásokat december 18-ig vártuk. Sok segítőkész soproni család és magánszemély állt a kezdeményezésünk mögé, rengeteg plüssfigura, társasjáték és könyv gyűlt össze, így több doboznyi ajándékkal tudtuk a gyermekosztály kis betegeit meglepni” – mondta el a jótékonysági akció részleteit Hrachoviczki Zsuzsanna étteremvezető.

A játékgyűjtést szervező éttermi dolgozók az ajándékcsomagokat két gépkocsival szállították a kórházba.

fotó: Soproni Gyógyközpont 

„Köszönjük a gyűjtés szervezőinek és valamennyi adományozónak a rengeteg ajándékot. A felénk áradó szeretet és figyelmesség újabb szép példáját láttuk. A játékok nagy örömet fognak szerezni kis betegeinknek és a kórház más osztályain ápolt gyerekeknek is.” – mondta el köszönetében dr. Tóth Gergely osztályvezető főorvos, aki Gedéné Hadarits Ilona főnővérrel vette át az adományt.

Borítókép; Soproni Gyógyközpont  

Legnépszerűbb cikkek