| 2020. november. 10. | 1 perc olvasás

Játszva tanulni a biztonságos közlekedést

Még lehet pályázni a GENERALI, Generali a Biztonságért Alapítvány által kiírt Közlekedésbiztonsági Élményprogramra.

A pályázata célja, hogy a gyerekek pozitív élmények által ismerkedjenek meg a biztonságos közlekedés alapjaival. Ennek elérése céljából az intézmények számára egyedi programot, speciális eszközcsomagot és pedagógia segédletet is biztosít a kiíró.
Minden OM azonosítóval rendelkező bölcsőde, óvoda, általános és középiskola (valamint tagintézményeik) jogosult pályázni.
A pályázat által elnyerhető érték: 150 000 Ft (ez az összeg magába foglalja az élményprogramot és a választható eszközöket is)
A nyertes intézményekben a Generali a Biztonságért Alapítvány szerződött partnere egy félnapos közlekedésbiztonsági programot valósít meg, amelynek keretében kialakítanak egy mobil KRESZ pályát vagy kerékpáros ügyességi pályát, ahol a gyerekek játszva gyakorolhatnak.
A pályázás folyamata igen egyszerű. A https://alapitvany.generali.hu/palyazatok/kresz-97 oldalon ki kell tölteni a pályázati adatlapot, meg kell jelölni az érintett gyermekek korcsoportját és létszámát, valamint ki kell választani az igényelt eszközcsomagot.
A kiíró szervezet sorsolás útján választja majd ki az 50 szerencsés intézményt, amelyekkel a program kivitelezője felveszi majd a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából.

A pályázat benyújtási határideje: 2020. november 16.

Legnépszerűbb cikkek