| 2018. december. 19. | 1 perc olvasás

Jelentős összeggel támogatják a soproni zeneiskolát

A Rotary Club Sopron őszi sétájának teljes bevételét, 100 ezer forintot adományozott a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskolának. Az adományt a klub hagyományos karácsonyi ünnepségén adták át a zeneiskola növendékeinek.

Az eseményen Dr. Fábián Attila, a Rotary Club Sopron 2018-19-es elnöke szólalt fel, aki elmondta: ez a meghitt alkalom, amelyet az adventi várakozás kapcsán hívtak életre, tökéletes arra, hogy hogy átadják az idei választottuknak, a Rotary-séta bevételét - emelte ki. 

- Idén a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskolára esett a választás. Az őszi sétánk ugyanis a muzsikáról szólt, a zeneiskola növendékei minden állomásnál megörvendeztették lelkünket, fülünket egyaránt - tette hozzá.

- Nagyon örülünk ennek az ajándéknak, ugyanis az alapítványunk a tehetséggondozást hivatott segíteni, amely mindig nagyon fontos küldetés - hangsúlyozta Lampert Tünde, a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

- Ennek az összegnek köszönhetően az oktatásunk minősége nagyban tud javulni, ugyanis hangszereket tudunk javíttatni, és vásárolni belőle - részletezte. A karácsonyi ünnepség folyamán a zeneiskola növendékei énekszóval kísért muzsikát játszottak az egybegyűlteknek.

Legnépszerűbb cikkek