| 1 perc olvasás

Jereván településrész: nyugdíjasok bowling-bajnokságát tartották ismét

Kikapcsolódás, testmozgás, közösségépítés, szórakozás – minden korosztálynak szüksége van a közösségi eseményekre, a kötetlen együttlétekre, a nyugdíjas korosztálynak meg különösképpen. Így a senior bowling-bajnokság immár több éve közkedvelt a Jereván lakótelep Lővéri Nyugdíjasklub tagjai sorában is.

Az amúgy is rendkívül aktív nyugdíjas közösség minden évben csaknem teljes létszámmal vesz részt a jó hangulatú eseményen.

​​​​​Fotó: Griechisch Tamás

"A Lővéri Nyugdíjas Klub egyébként is számos, a Jereván lakótelepen tartott közösségi rendezvény társszervezője a Jereván településrészi Önkormányzattal közösen. A nyugdíjasok jeles napok, nemzeti ünnepek alkalmával igényes ismeretterjesztő előadásokat szerveznek, könyvbemutatón vesznek részt, országjárásra indulnak, előadóversenyekre járnak" – mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke.

​​​​​Fotó: Griechisch Tamás

Az önkormányzati képviselő hozzátette: rendkívül értékes a nyugdíjas korosztály tudása, évtizedek során felhalmozott tapasztalata, tenni akarása és kreativitása, amellyel a Jereván településrész közösségi életét színesítik, gazdagítják, amiként partnerek a településrész közművelődési programjaiban is.

​​​​​Fotó: Griechisch Tamás


 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek