| 2023. október. 10. | 1 perc olvasás

Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Egyesület - Közös öröm napja kicsiknek és nagyoknak

Csaknem 50, saját kezűleg varrt pörgős szoknyát és kiskötényt adományozott a Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Egyesület a Trefort téri Óvodának. A nyugdíjasklub ajándékát vidám műsorral köszönték meg az óvodások, akik erre az alkalomra ellátogattak a nyugdíjasklubba.

A mesébe illő csodaszép darabokat Csomós Sándorné, Erzsi varrta nagy szorgalommal, a nyersanyagot – vidám mintás, szebbnél szebb textilanyagot, csipkét, fonalat – a nyugdíjasklub tagjai biztosították a munkához, akik nagy szeretettel várták a gyermekeket.


Az átadás ünnepi alkalma során az óvodások kis csoportja is ajándékkal érkezett a csaknem 40 tagot számláló közösségbe.

Pál Tünde óvodavezető-helyettes elmondta: nagy izgalommal, várakozással érkeztek az óvodások, akik örömmel készültek az eseményre műsorukkal. Az ovisok nemcsak a nagy táskányi szép és kedves ajándékkal, de egy emlékezetes élménnyel is gazdagodtak a nyugdíjasok közösségében.


A közösségek közötti együttműködés és kapcsolatteremtés fontos – mondta Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke az ünnep alkalmával, aki a kapcsolatteremtés motorjaként segítette az együttműködést a két közösség között.

A Jereván Településrészi Önkormányzat számára öröm, amikor közösségek egymásra találnak a településrészen. Az egymásra találásban pedig különösen öröm, amikor a generációk közötti kapcsolatteremtésnek lehetünk előmozdítói, tanúi


- tette hozzá az önkormányzati képviselő.

A mai nap közös ünnepévé vált a Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Egyesületnek - régi és új tagokkal együtt - és a Trefort téri óvodásoknak, olyan örömteli szép pillanatokban volt részünk, amely egymás megbecsülésére és tiszteletére tanít.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek