| 2017. március. 25. | 1 perc olvasás

Jereváni nyugdíjasok az Országos ki mit tud elődöntőjén - szurkoljunk együtt a soproni sikerért!

A tavalyi országos sikere után, idén a Jerevánon működő Lővéri Nyugdíjas Klub ismét indul az Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud? -versenyen.

Az elődöntőt Kapuváron tartják. A Klub tagsága pénteken tartotta a jelmezes főpróbát. A soproniak egy emberként szurkolhatnak majd az országos megmérettetést nagyon sok munkával vállaló nyugdíjasoknak, akik, többek között Csehov: Három nővér paródiáját is előadják, énekszám, kabaréjelenet jelenet, és szavalat között.

Dr. Koltai Miklósné, a klub elnöke elmondta: a tavalyi sikert követően idén is nagy alapossággal választották ki és tanulták be a produkciókat, készítették el a jelmezeket az előadáshoz.


fotó: TÉ

fotó: TÉ

Tóth Éva, a Jereván Településrészi Önkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő példamutatónak nevezte azt, hogy nem „csak” közösséget teremt a nyugdíjaskorúaknak a klub, hanem teret ad a kreativitásnak, az alkotásnak is, bebizonyítva azt nap mint nap, hogy a nyugdíjaskor nem egyenlő az inaktivitással, sőt, olyan programokat szerveznek a nyugdíjasklub tagjai, amellyel másoknak, a közösségnek is örömteli és tartalmas perceket szereznek, mi több: ezúttal Sopron város hírnevét is öregbítik, amiért külön köszönet jár. Szurkoljunk együtt a soproni sikerért! - tette hozzá Tóth Éva.


fotó: TÉ

fotó: TÉ

fotó: TÉ

Legnépszerűbb cikkek