| 2016. augusztus. 4. | 1 perc olvasás

Jó hangulatú szurkolói ankétot tartott a Swietelsky-Soproni VSE

A felkészülésről, tervekről és a menetrendről is szó esett a szurkolói ankéton.

Jó hangulatú szurkolói ankétot tartott a Swietelsky-Soproni VSE augusztus 4-én, csütörtökön kora este a városi stadion sajtószobájában. A megbeszélésen részt vett a szakmai stáb részéről Pöltz Róbert és Supka Attila, de a teljes felnőtt keret tagjai is aktív részései voltak az eseménynek. Bemutatták a nyáron érkezett játékosokat és rövid szakmai jellemzést is mellékelt a csapat szakmai igazgatója. 

Szó eset az őszi menetrendről valamint a hazai mérközésekre való beléptető rendszerről és persze arról is, hogy nagyon szoros lesz városunk csapatának a menetrendje. 

A szurkolók sok témában tettek fel kérdéseket, de talán az egyik legérdekesebb az volt, hogy a srácoknak mennyire tetszik Sopron és valóban a szívükön viselik-e a város labdarúgásának sorsát. Több játékos is reagált a kérdésre és jó volt hallani tőlük azt, hogy úgy érkeztek haza érkeztek és mindent megtesznek azért, hogy öregbítsék Sopron hírnevét a labdarúgásban is. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

A csapat következő bajnoki mérkőzése 2016.augusztus 7-én lesz a Városi stadionban 19.00 órakor, amikor is a Budaörs alakulatát fogadja!

Hajrá Sopron!

Legnépszerűbb cikkek