Jó idő és rengeteg résztvevő volt a SOPRON TRAIL idei versenyén (galéria)

Remek idő, kihívásokkal teli kalandos pálya, jó hangulat és nyereményeső is várta az idei ICEBUG SOPRON TRAIL versenyzőit.

Az egyre népszerűbb brennbergi terepfutó versenyt először 2015-ben rendezték meg, amelynek akkori hagyományteremtő szándéka mára teljes bizonyosságot nyert, hiszen a hétvégén harmadik alkalommal megrendezett ICEBUG SOPRON TRAIL hatalmas érdeklődés és magas résztvevői létszám mellett került lebonyolításra.

A verseny illetve túraszámok többnyire erdei utakon -  néhol letérve a használatban lévő utakról - a terep szépségeit megmutatva, futható erdőben került megrendezésre. Az útvonalat jól látható jelzésekkel jelölték a szervezők és az ellenőrző pontokon versenybírók segítettek az SI rendszer használatában és a továbbhaladásban egyaránt.

Sportolásra teljesen alkalmas időben és nagyon jó hangulatban telt az idei megmérettetés, melynek célja a verseny mellett az volt, hogy népszerűsítse a terepfutást, és mindamellett közelebb hozza a résztvevőket a Soproni-hegység vadregényes tájaihoz.
  

Az érdeklődők illetve a nevezők száma a szervezők várakozásait is felülmúlták, hiszen több százan indultak a különböző kategóriákban és örömteli volt, hogy egyre több gyermek vett részt a sporteseményen. A program során azonban nem csupán a terepfutáson lehetett részt venni, hanem lehetőség volt túrázásra is.

A szervezők nagy gondot fordítottak a résztvevők teljes tájékoztatására a lebonyolítás során valamint minden beérkezőnek emlékéremmel is készültek. A kategóriánkénti dobogósokat külön is köszöntötték, akik az elismerés mellett különböző ajándékokat is kaptak. 

Dr. Simon István, Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere
Dr. Simon István, Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere
fotó: Leczovics Zsolt

A díjkiosztó ünnepségen az ICEBUG SOPRON TRAIL 2017 fővédnöke Dr. Simon István, Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket, aki örömét fejezte ki, hogy az ország minden szegletéből érkeztek résztvevők. Hozzátette, hogy ennek a nagyszerű kezdeményezésnek, amely az idei évben immár harmadszorra került megrendezésre, a résztvevők sportélménye mellett minden bizonnyal Sopron és környékének a jó hírnevét is szerteviszik az országban. A szervezőknek és a támogatóknak a köszönetét fejezte ki a nagyszerű lebonyolításért, a résztvevőknek pedig helyezéstől függetlenül is gratulált, hogy teljesítették ezt a fantasztikus kihívást.  

A díjkiosztó ünnepségen a díjakat Dr. Simon István alpolgármester, az esemény fővédnöke, Táp Lászlóné, Brennbergbánya, Ó-Hermes, Új-Hermes, Görbehalom Településrészi Önkormányzat elnöke illetve a támogatók képviselői adták át a dobogósoknak. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek