A hónap elején Babót településen a Faluhelyi Lakópark Horgász Egyesület által rendezett gulyásfőző versenyen harmadik helyezést ért el a csapat. A hó végén a II. Höveji Nyárzáró Vidéki Gasztroprogram és Csipketalálkozó alkalmával megrendezett főzőversenyen a legszebb terített asztalért járó különdíjat nyerték meg a kapuvári tűzoltók, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata ajánlott fel. Ezen a versenyen a szilva volt a fő alapanyag, amit fel kellett használni, ezért tűzoltóink a csülkös bableves mellé, szatmári szilvalekvárral töltött buktát és szilvalekváros habos palacsintát kínáltak. A főzőcsapatok tagjai: Hoffer Ákos, Heiner Tamás, Dobosi Zsolt, Tóth Gyula, Pető Balázs, Kiss László voltak.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F2022%2520augusztus%2Fkapuv%25C3%25A1r%2520t%25C5%25B1zolt%25C3%25B3k%25203.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F2a%2F0d%2Fkapuvar-tuzoltok-2.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F65%2Ff9%2Fkapuvar-tuzoltok-4.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F2a%2F04%2Fkapuvar-tuzoltok-5.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F15%2F99%2Fkapuvar-tuzoltok.jpg)