Jótékonysági bálon köszönték meg a támogatók segítségét

Szombat este tartották a Hova Tovább Alapítvány jótékonysági bálját, ahol megköszönték mindazok segítségét, akik egész évben támogatásaikkal, adományaikkal, munkájukkal segítik a szervezet munkáját.

A Hova Tovább Alapítványt halmozottan sérült fiatalok szülei hozták létre abból a célból, hogy legyen egy olyan szervezet, amely a nagykorúvá vált gyermekeiket segíti majd a további fejlődésben.

A sérült fiatalok – a soproni önkormányzat által rendelkezésükre bocsátott – Kőfaragó téri központjukban és külső helyszíneken mozgásfejlesztő foglalkozáson, gyógytestnevelésen, lovagláson, úszáson szervezett formában vesznek részt, értelmi képességeik és személyiségük komplex fejlődését pedig többek között kézműves és egyéb szakkörök szolgálják. 

A már hagyományosnak nevezhető éves jótékonysági bálját a Hova Tovább Alapítvány szombat este tartotta a Tercia Hubertusz étteremben, ahol az alapítvány nevében Földes Tamásné elnök asszony köszönetét fejezte ki a támogatóknak és segítőkész embereknek. Hozzátette, hogy örömteli érzés azt tapasztalni, hogy már nem csak az érintett szülők közötti támogatás illetve a baráti kapcsolatok erősödnek, hanem egyre több jó szándékú, segítőkész ember kapcsolódik be az alapítvány mindennapjaiba és munkájába. 

Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata nevében Tóth Éva képviselő asszony köszöntötte a bál résztvevőit, aki hangsúlyozta hogy milyen fontos a segítségnyújtás, a támogatás és az embertársaink iránt nyújtott önzetlen segítség rohanó világunkban. A sérült emberek egyedül nem tudnak elindulni az életben ezért fontos, hogy segítő kezet nyújtsunk feléjük, aminek érdekében az önkormányzat is igyekszik minden támogatást megadni az alapítvány számára. 

A köszöntőket egy ünnepi műsor követte, amit a vacsora valamint a baráti beszélgetések illetve a késő estig tartó táncmulatság követett. 

Legnépszerűbb cikkek