| 2018. december. 12. | 1 perc olvasás

Jótékonysági könyvvásár lesz a Jereván lakótelepen

Méltányos áron lehet majd könyveket vásárolni advent 3. vasárnapján a Jereván Lakótelepen. A kezdeményezést ünnepi gyertyagyújtás követi majd a díszkivilágítással ékesített Szolgáltatóháznál.

A Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata és a Jereváni Lővéri Nyugdíjas Klub advent 3. vasárnapján, december 16-án 14 és 18 óra között kedvezményes könyvvásárra várja az érdeklődőket a Jereván lakótelep adventi koszorújánál. Az antikvár könyveket a Cédrus Könyvkereskedés bocsájtotta a könyvvásárt kezdeményezők rendelkezésére. A harmadik gyertyagyújtásra 17 órakor kerül sor.

Advent 4. vasárnapján, december 23-án 17 órakor műsoros rendezvény keretében gyújtják meg a Jereván lakótelep adventi koszorúján a 4. gyertyát - mondta el Tóth Éva, a részönkormányzat elnöke. Az önkormányzati képviselő hozzátette: a Jereván lakótelep fejlesztései mellett, és azok eredményeképpen az idei advent során és karácsony alatt ünnepi hangulatot teremtő díszkivilágítást kapott a felújított Szolgáltatóház, amelynek karácsonyi fényeivel kívánnak a lakótelep képviselői örömteli szép karácsonyt a Jerevánon élőknek.

Legnépszerűbb cikkek