Jótékonysági könyvvásár lesz a Jerevánon

A járvány miatti két év kihagyás után ismét megszervezi a soproni Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata népszerű jótékonysági könyvvásárát a soproni Jereván lakótelep szolgáltatóházának átriumában – adta hírül Tóth Éva, a részönkormányzat elnöke.

Az eseményen kiváló minőségű, értékes tartalmú antikvár könyvekhez tetszőleges adományért juthat hozzá a lakótelep olvasóközönsége – mondta el az önkormányzati képviselő. A szép és értékes tartalmú könyvek nagy részét immár többedszerre a soproni Cédrus Könyvkereskedés ajánlotta fel, a lebonyolításban pedig – többek között – aktív részt vállal a lakótelepen működő Lővéri Nyugdíjas Klub is. Tóth Éva elmondta: irodalmat, ismeretet, tudást könyv formájában közelebb vinni és elérhetővé tenni a közösség számára örömteli, szép küldetés, azzal együtt, hogy befolyt adományt minden esetben a helyi közösségek tevékenységének támogatására fordítják.

Képfelirat

A jótékonysági könyvvásárt június 24-én, pénteken, 9-13 óra között rendezik a soproni Jereván lakótelep szolgáltatóháza átriumában.

Borítókép; Könyvvásár a Jerevánon archív

Legnépszerűbb cikkek