| 2020. július. 27. | 1 perc olvasás

Jubiláló dolgozókat köszöntöttek a Soproni Szociális Intézményben

25, 30 és 40 éves közalkalmazotti jogviszonyuk alkalmából köszöntötték a Soproni Szociális Intézmény három dolgozóját hétfőn. A jubiláló munkatársak jutalmat vehettek át.

– A közszféra egyik pozitív sajátossága, hogy dolgozóit 25, 30, és 40 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött idő után jubileumi jutalom illeti meg. Ezen jeles alkalomból gyűltünk össze, hogy ünnepeljünk kivételes munkatársainkat – mondta köszöntőjében Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója, majd Kölcsey Ferenc szavait idézve méltatta a jubilálókat: „Nem önmagadért vagy, hanem a közösségért.” Ők hosszú ideje, 25, 30 és 40 éve tesznek rendkívüli szolgálatot a közért, a jövőnkért, mert idősekkel, gyermekekkel, szülőkkel foglalkoznak; segítik, támogatják őket nap mint nap áldozatos munkával. Sokat nyújtottak, példaként járnak előttünk, és szeretnénk, ha ugyanilyen odaadással folytatnák munkájukat még hosszú ideig. Köszönjük elhivatottságukat, a Soproni Szociális Intézmény és a város nevében gratulálunk nekik! – tette hozzá a vezető.

Péli Nikoletta és Palotai Rita
Péli Nikoletta és Palotai Rita
fotó: Griechisch Tamás

A jubiláló munkatársak:

Kiss Ottóné gondozó 40 éves jubileumi jutalmat vehetett át.

Bruckner Zsuzsanna védőnő, 30 éves jubileumi jutalmat vehetett át.

Lágler Andrea védőnő 25 éves jubileumi jutalmat vehetett át.

Kiss Ottóné, Bruckner Zsuzsanna, Lágler Andrea
Kiss Ottóné, Bruckner Zsuzsanna, Lágler Andrea
fotó: Griechisch Tamás

Kiss Ottóné 40. jubileuma alkalmából a SopronMédia kérdésére elmondta, a hivatása legnagyobb szépsége, hogy önzetlenül segíthet másokon, legyen szó az idős gondozásról, vagy házi segítségnyújtásról, vagy akár a gyermekekkel való foglalkozásról. A kitüntetett két és fél éve gondozó a „Ciklámen” Idősek Klubjában, korábban a házi segítségnyújtásban tevékenykedett és kórházban is dolgozott, pályáját még a gyermekszanatóriumban kezdte.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek