| 2022. április. 11. | 1 perc olvasás

Jubileumi rajzpályázatot indít a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút

A Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút jubileumi rajzpályázatot hirdet 4-12 éves gyerekeknek. A pályázatra készített alkotásokat 2022. április 16-ától 2022. október 23-áig várják. A zsűri minden kategóriából 3 helyezettet választ ki, akik értékes nyereményben részesülnek. A nyeremények között megtalálható ajándék mozdonyvezetés a múzeumvasúton, múzeumvasúti belépők, családi belépők, GYSEV -ajándékcsomagok.

Mi jut eszedbe a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasútról? Kedvenc mozdonyod, legkedvesebb kalandod, emlékezetes utazás, játék, móka … – rajzold le és küldd el a GYSEV Zrt. jubileumi rajzpályázatára!

A pályázatban 3 kategóriát választanak szét:

  1. kategória: 4-5 éves

  2. kategória: 6-8 éves

  3. kategória: 9-12 éves

A rajzpályázatra készített alkotások 2022. április 16-tól 2022. október 23-ig küldhetők be a [email protected] e-mail-címre, vagy postai úton (GYSEV Zrt. Személyszállítási Üzletág, Csikár Vivien, 9400, Sopron, Mátyás király u. 19.)

A beküldött rajzokat a GYSEV Zrt. Facebook oldalán és a GYSEV Zrt. weboldalán is közzéteszik online galéria formájában, valamint a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút területén is kiállítják. A hivatalos eredményhirdetésre november 30-án kerül sor.

A pályázatról bővebb információt itt találnak!

Borítókép; GYSEV Zrt. 

Legnépszerűbb cikkek