Jutalmat kaptak Sopron kiváló munkát végző rendőrei!

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet kezdete óta jelentős feladatmennyiség hárul a rendőrségre is. Ennek megbecsüléseként az önkormányzat jutalomban részesítette a Soproni Rendőrkapitányság azon alkalmazottjait, akik a rendőrkapitány előterjesztése alapján kiváló munkát végeztek az elmúlt időszakban. A jutalmakat Sopron polgármestere, dr. Farkas Ciprián adta át az érintetteknek.

- Köszönjük dr. Farkas Cipriánnak, Sopron polgármesterének azt a gesztust, hogy ebben a helyzetben is gondolt a rendőrség munkájának az elismerésére – emelte ki Szabó Jenő rendőr ezredes, a Soproni Rendőrkapitányság vezetője. - Tíz kollégám részesült jutalomban. Ez nagy erőt ad nekünk, hiszen a kapitányság most feszített munkatempóban teljesíti a feladatát – indokolta meg.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Farkas Ciprián a köszöntőjében elmondta: a soproni rendőrök példás munkát végeznek a járvány kirobbanása óta, ezt a munkát pedig az önkormányzat részéről is illik megbecsülni. A rendőrök feladata a határvédelem, valamint a korábban érvényben lévő kijárási korlátozások idején jelentősen megnövekedett, ám példás szolgálatot teljesítettek, s teljesítenek mind a mai napig.  


fotó: Griechisch Tamás

- Az egészségügy és a szociális ellátás területén dolgozók mellett mindannyian köszönettel tartozunk azoknak a bátor rendőröknek is, akik mindent megtesznek a soproni emberek biztonságának megóvása érdekében ebben a rendkívüli helyzetben – jelentette ki Sopron polgármestere, aki a jutalmak átadását követően erőt, egészséget kívánt valamennyi szolgálatot teljesítő rendőrnek. 


fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek