| 2023. március. 16. | 1 perc olvasás

Jutalmazza a város a kupagyőztes Sopron Basket csapatát

Csütörtökön rendkívüli közgyűlést tartottak Sopronban, melynek napirendi pontjai között szerepelt a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának támogatása, mivel immáron 11. alkalommal örvendeztették meg a soproniakat a Magyar Kupa elhódításával.

A soproni női kosárlabdacsapat kiemelkedő és kiegyensúlyozott teljesítménnyel nyerte meg a 2023. évi Magyar Kupa-sorozatot, így immár 11. alkalommal emelhették magasba a trófeát. A városvezetés fontosnak tartja a helyi sportélet támogatását, éppen ezért sikerük elismeréseként a város ötmillió forint támogatással jutalmazza a csapatot. Dr. Farkas Ciprián polgármester a város nevében a közgyűlésen gratulált, emellett további eredményes munkát kívánt a csapat játékosainak, szakmai stábjának és vezetésének.

Fotó: Griechisch Tamás

 

A közgyűlésen döntöttek továbbá a Soproni Vízmű Zrt. alapszabályának módosításáról is, valamint utolsó napirendi pontként tárgyalták a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. által kezdeményezett színházi bérlet- és jegyárak emelését annak érdekében, hogy a színházlátogatóknak a jövőben is színvonalas előadásokban legyen része. Ezzel kapcsolatban fontos hír, hogy rövidesen ismét a Petőfi Színházban kerülnek megrendezésre a színházi darabok és előadások.

Fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek