| 2021. április. 16. | 1 perc olvasás

Kábítószer-fogyasztókat fogtak el Sopronban

Egy 33 éves kapuvári lakosnak a ruházatából, míg egy 36 éves helybéli férfinak a gépkocsijából kerültek elő a tiltott szerek.

A rendőrök 2021. április 15-én 12 óra 5 perckor egy soproni áruház parkolójában figyeltek fel egy gyalogosan közlekedő férfira, aki a rendőrautót meglátva hirtelen megfordult, majd az ellenkező irányba akart távozni. A járőrök megállították, és igazoltatták a gyanúsan viselkedő gyalogost, majd átvizsgálták a ruházatát, ahonnan többféle kábítószergyanús anyag került elő. A férfi elismerte az intézkedőknek, hogy előző este fogyasztott is a megtalált szerekből, ezért őt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben elvégzett drogteszt pozitív értéket mutatott. A 33 éves kapuvári lakost a nyomozók kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Fotó: police.hu

Ugyanazon a napon a délutáni órákban egy gépkocsi vezetőjét is igazoltatták a járőrök Sopronban, a Rákóczi utcában. Az intézkedés során a járművezetőt személyazonosító okmánya és vezetői engedélye átadására szólították fel, azonban a férfinál semmiféle irat nem volt. Amikor az egyenruhások kiszállították őt az autóból, a sofőr hirtelen egy cigarettás doboz után nyúlt, amit magához vett. A rendőrök kinyittatták vele a dobozt, amiben alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak. A 36 éves soproni lakost elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt az ő esetében is pozitív értéket mutatott. A nyomozók a járművezetőt kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Fotó: police.hu

Borítókép; police.hu 

Legnépszerűbb cikkek