| 2021. január. 16. | 1 perc olvasás

Kábítószer-fogyasztókat fogtak Fertőbozon

Fertőbozon két férfit fogtak el a rendőrök, mindegyiküknél kábítószergyanús anyagokat találtak, és a gyorstesztjük is pozitív lett.

A soproni járőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés során igazoltatták Fertőbozon, a Fő utcában egy Hidegség felől, Balf irányába közlekedő személygépkocsi vezetőjét 2021. január 15-én 5 óra 35 perckor. Az egyenruhások felfigyeltek az autóban érezhető jellegzetes marihuána illatra, ezért átvizsgálták a járművet, valamint a sofőr és utasa csomagjait. A rendőrök az utas táskájában alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot, valamint kábítószer-fogyasztáshoz használt őrlőt és egyéb eszközöket találtak.

A járőrök a 20 és 29 éves nagycenki férfiakat elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Ruházatuk részletes átvizsgálásának eredményeként a gépkocsi vezetőjének alsónadrágjába rejtve újabb kábítószergyanús anyagot tartalmazó tasak került elő.


Fotó: police.hu

A nyomozók a két nagycenki lakost kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Borítókép; 

Legnépszerűbb cikkek