| 2020. január. 7. | 1 perc olvasás

Kábítószer hatása alatt vezette a Kapuváron elfogott körözött autót

A kapuvári rendőrök elfogták a gépkocsivezetőt és utasát. Ellenőrzésük során az is kiderült, hogy mindketten fogyasztottak kábítószert.

Kapuváron, a Győri út és az Ipartelepi út kereszteződésében intézkedtek a járőrök egy gépkocsi vezetőjével és utasával szemben 2020. január 6-án 14 óra 22 perckor. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsira a Tatabányai Rendőrkapitányság körözést adott ki, ezért a járművet lefoglalták, a 31 éves tatabányai férfit, valamint a 23 éves szintén tatabányai női utast elfogták, majd előállították őket a Kapuvári Rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjük ruházatát átvizsgálták. Ennek során a nő alsó ruházatában alufóliába csomagolt, kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. Mivel mindkét elfogott személy úgy nyilatkozott, hogy a rendőri intézkedést megelőzően fogyasztottak kábítószert, velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyikük esetében pozitív értéket mutatott.

illusztráció
illusztráció
Forrás: Sopronmédia Archív

A nyomozók a férfit és a nőt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Legnépszerűbb cikkek