Kábítószergyanús anyagot találtak a soproni férfinál

  2020. június 6. - www.sopronmedia.hu (police.hu)

Kábítószer-fogyasztók rendőrkézen: egy 41 éves mosonmagyaróvári, valamint egy 25 éves soproni férfit fogtak el a rendőrök.

Pénteken 0 óra 30 perckor a soproni rendőrök a Balfi úton igazoltatták egy Renault típusú jármű vezetőjét, akinek a ruházatából szintén kábítószergyanús anyag került elő.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2020. június 5-én a hajnali órákban egy Nissan típusú gépkocsi vezetőjét igazoltatták Mosonmagyaróváron, a Hold utca 7. szám előtt. Az ellenőrzéskor a gépkocsit, illetve a gépjárműben ülő 41 éves helybéli férfi ruházatát is átvizsgálták, amelynek során egy szövettáskában, alufóliába csomagolt kábítószergyanús, fehér kristályos anyagot találtak.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat elfogták, majd az illetékes rendőrkapitányságra történt előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 41 és 25 éves járművezetőket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

police.hu

Kérem, várjon... Kérem, várjon...