| 2021. április. 28. | 1 perc olvasás

Kábítószer-ültetvényt találtak egy lövői férfi házában

A soproni rendőrök egy 51 éves férfit akartak elfogni a tartózkodási helyén, ennek során a lakásban egy marihuána-ültetvényre bukkantak.

A járőrök 2021. április 27-én 18 óra 15 perckor megjelentek Lövőn, egy családi háznál, mivel információk merültek fel arra, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. Az egyenruhások a ház padlásán kialakított rejtekhelyen elbújva megtalálták a Szombathelyi Törvényszék által – kábítószerrel való visszaélés elkövetése miatt – körözött férfit, illetve egy másik helyiségben egy 12 tőből álló marihuánaültetvényt is. Ezt követően a házban megtartott szemle keretében a nyomozók további zöld színű kábítószergyanús növényi származékokat, valamint a kábítószer termesztéséhez és fogyasztásához szükséges tárgyakat és eszközöket találtak és foglaltak le.

Az 51 éves lövői férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság kábítószerbirtoklás bűntette miatt eljárást indított, gyanúsítotti kihallgatását követően – az érvényben lévő körözése alapján – az egyenruhások őt a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Borítókép; police.hu

Legnépszerűbb cikkek