| 2017. augusztus. 20. | 1 perc olvasás

Kábítószert termesztett soproni otthonában

Vádemelést javasol a rendőrség egy soproni gyanúsított ellen, akinél kábítószert és termesztéshez szükséges berendezést találtak.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott K. Gergő 36 éves helyi lakos ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. január 12-én az esti órákban Sopronban igazoltatták a helyi lakost. A zavartan és idegesen viselkedő férfi a nyomozók kérdéseire elismerte, hogy az intézkedés előtt kábítószert fogyasztott, amiből otthonában is tart. A rendőrkapitányság beosztottjai a gyanúsított lakóhelyén házkutatást tartottak, aminek eredményeképpen 31 tő kábítószergyanús növényt, termesztéshez szükséges berendezést és szárított zöld növényi törmeléket találtak.

A nyomozók a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a lefoglalt zöld anyag és a növényi egyedek is kábítószernek minősülnek. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


fotó: police.hu

fotó: police.hu

fotó: police.hu

Legnépszerűbb cikkek