| 2021. augusztus. 10. | 1 perc olvasás

Kajlával olcsóbb az utazás

Még három hétig felhasználhatók a Kajla útlevelek utazáshoz és egyéb kedvezményekhez. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hisz a gyerekek ingyenesen, míg kísérőik jelentős kedvezménnyel utazhatnak a magyarországi vasútvonalakon.

Sokan megfeledkeztek róla a nyáron, pedig akár többezer forintot is spórolhat az a család, aki Kajlával utazik. Számtalan izgalmas helyszínt lehet meglátogatni az útlevéllel.

Rázó László, a GYSEV Zrt. szóvivője az alábbi tapasztalatokról számolt be:

„Úgy gondoljuk, egyre többen ismerik azokat a lehetőségeket, amiket a Kajla útlevél rejt magában. A nyári szünet időszakában azok az alsó tagozatos diákok, akik rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal, és kiváltják a Kajla útlevet, ingyenesen vehetik igénybe a vasúti szolgáltatást. Azonban nemcsak rájuk vonatkozik a kedvezmény, hanem a diákokat kísérő szülőkre is, akik 33 százalékkal olcsóbban vehetik igénybe a vasúti közlekedést. Ami az adatokat illeti: a pandémia előtt, a 2019-es évben közel 4000 kajlás utazást regisztrált a GYSEV Zrt. Tavaly a járvány miatt ez visszaesett 1500-ra, de az idei évben újra fellendülés tapasztalható” - mondta el Rázó László.

Augusztus 31-ig még ki lehet kihasználni a lehetőséget. A részletekről a www.kajla.hu weboldalon lehet tájékozódni.

 

Címkék: kajla

Legnépszerűbb cikkek