| 2019. április. 11. | 1 perc olvasás

A Szakma Sztár Fesztivál soproni kiválóságait jutalmazták

XXXVI. Küldöttgyűlését tartotta a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara csütörtökön, a Deák téri székházában. A napirendi pontok áttekintése mellett a Szakma Sztár Fesztiválon helyezést elért soproni tanulókat jutalmazta a köztestület.

Az eseményen részt vett Sopron alpolgármestere is, aki az önkormányzat, a kamara és a gazdaság szereplői közti együttműködést méltatta. Dr. Simon István szerint a jelenlévők közt olyan személyeket talál, akik sokat tettek azért, hogy Sopron kiválóan teljesítsen. Az önkormányzat ezt elismerésekkel honorálja, zárta szavait az alpolgármester. 


fotó: Griechisch Tamás

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a szakképzés fontosságáról beszélt. Horváth Vilmos kiemelte, hogy ma szakemberekből komoly hiány mutatkozik. Üdvözölte a kormányzati erőfeszítéseket, amely a probléma megoldását szolgálják. Az elnök szerint Sopronban zajló szakember képzés jó úton halad, hiszen a Szakképzési Centrum kiváló munkát végez, ezt bizonyítja a Szakma Sztár Fesztiválon elért eredmény.


fotó: Griechisch Tamás

Az eseményen jutalmazták a 12. Szakma Sztár Fesztiválon kiváló eredményt elért tanulókat. Babos Zsolt, Horváth Csongor, Mészáros Katalin, Jakab Zsófia, Riba Tamás vehette át a kamara elismerését.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek