| 2018. december. 21. | 1 perc olvasás

A részönkormányzat ajándékai kerültek a fa alá Sopronkőhidán

Karácsonyi ünnepséget tartottak a Sopronkőhidai Tagóvodában. Az intézménybe közel 50 kisgyermek jár, kiknek közös karácsonyfája alá idén is rengeteg ajándékot tett a részönkormányzat.

Betlehemes játékkal teremtettek meghitt hangulatot a Sopronkőhidai Tagóvodában pénteken. Karácsonyi ünnepségre gyűltek össze a gyermekek és óvodapedagógusok az ünnepek előtti utolsó nevelési napon. A gyermekek nagyon várják a szentestét és már hetek óta erre készülnek otthon és az óvodában is. Az ünnepségen az ünnepi műsor és a díszes karácsonyfa mellett más is magára vonta a figyelmet.

 


fotó: Griechisch Tamás

 Az elmúlt évek hagyományait követve idén is rengeteg ajándékot tett az óvoda karácsonyfája alá a Sopronkőhida-Tómalom-Jánostelep Településrészi Önkormányzat. A gyerekeket a részönkormányzat elnöke, Dr. Simon István alpolgármester lepte meg az ajándékokkal. Olyan minőségi játékokkal gazdagodott az intézmény, melyre leginkább szükségük volt a gyerekeknek. Az intézménybe közel 50 gyermek jár, az ő ünnepüket tette szebbé a karácsonyi műsor és a sok ajándék.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek