| 2016. december. 21. | 1 perc olvasás

Karácsonyi ajándék a Csongori Ifjúsági Klubnak

Az ősszel már második alkalommal járt a kárpátaljai Csongor településen a Sopron Segít Közalapítvány és a Szent Benedek Idősek Háza szervezésében soproni civil delegáció, hogy adományokat juttasson el az ott élő magyaroknak. Karácsony közeledtével hárman úgy döntöttek, hogy magánemberként is szeretnének meglepetés ajándékkal kedveskedni a település fiataljainak, ezzel is szebbé téve a karácsonyukat.

László Maya grafikus, Gyenge Koppány tűz- és munkavédelmi cégvezető és Barcza Attila önkormányzati képviselő, városi tanácsnok közösen összefogtak és egy modern játékkonzolt, hozzátartozó játékokat valamint egy nagy monitort is vásárolt, melyeket adományként juttatnak el az ott élő fiatalok számára. Az ajándékok eljuttatásában a Sopron környékén dolgozó csongori származású Hadar Béci segít, aki nagy örömmel vállalta a meglepetés elszállítását. 

Barcza Attila, László Maya és Gyenge Koppány (b-j) az ajándékokkal
Barcza Attila, László Maya és Gyenge Koppány (b-j) az ajándékokkal

Hadar Béci elmondta, hogy több fejlesztés valósult meg a közelmúltban a településen, melyek a soproni önkormányzat és a két alkalommal megszervezett soproni és Sopron környéki civilek adományaiból jöhettek létre, és melyekért nagyon hálásak a település lakói.   

Az adományozók kérdésünkre elmondták, hogy az a szeretetet és őszinteség, melyet a látogatások alkalmával kaptak sarkallta őket arra, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák most is a településen élőket ezzel az ajándékcsomaggal, amely az ott élő fiatalok számára bizonyára hatalmas meglepetés lesz. 

Legnépszerűbb cikkek