| 2023. december. 22. | 1 perc olvasás

Karácsonyi évzáró a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémián

Együtt zárták az évet a fiatal sportolók, valamint a Soproni Sportiskola vezetősége és a városvezetőség a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban pénteken.

A meghitt, családias hangulatú összejövetel jó apropó volt arra, hogy az utóbbi év nagy teljesítményeiről is lerántsák a leplet, ugyanis az elért szép eredményeket kitették a falakra, hogy ez motiválhassa a jövő sportolóit.

A rendezvényen részt vett dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere, valamint dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester is.

Fotó: Hidegh András

A polgármester köszöntőjében kiemelte: 2023-ban van mire emlékezniük a fiataloknak, hiszen egy nagyon sikeres évet zártak. Külön köszönetét fejezte ki a szakembergárda mellett a szülőknek is, akik áldozatot hoznak azért, hogy a gyerekek sportolhassanak.

A városvezető folytatta: "Sopronban nagyon sokan sportolnak, sok munka van benne és felelősség: az önkormányzatnál azon dolgozunk, hogy azokat a feltételeket meg tudjuk teremteni, amivel hozzájárulunk, hogy a tehetség kiaknázatlanul ne maradjon. Ha ez sikerül, akkor jól dolgozunk."

Fotó: Hidegh András

Horváth József, a sportiskola szakmai igazgatója köszöntőjében nemcsak a 2023-as évet méltatta, hanem közel 20 év munkáját is. Ezalatt az idő alatt számos elismerést szereztek, ebben nagy szerepük volt azoknak, akik támogatták a sportiskolát.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek