Karácsonyi klipp - Soproni tánccsoportok is részt vettek az országos produkcióban

Összetartás kell a Világban, és a Karácsony mi másról szólna mint az összetartásról, szeretetről, támogatásról. Ennek nyomán Horváth Zoltán a Dirty LED Light Crew és a Dirty Dance Sopron vezető koreográfusa készített egy koreográfiát,melyben az ország több tánciskolája is közreműködik.

Horváth Zoltán 8 éve minden karácsonykor készít egy koreográfiát, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán – Ajándék című dalára, melyet a legkisebbek, vagyis az ovisok és a legnagyobbak, az egyesület felnőtt táncosaival közösen adnak elő. 

Idén ez nem jöhetett létre, így gondolt egyet, és összefogta az ország több  tánciskoláját, hogy alkossanak együtt egy egységet, és táncoljanak virtuálisan, karöltve több prominens személyiséggel. Így  több mint 1500 táncoló talpacska (több mint 700 táncos) jelent meg klipben a legkisebbektől egészen a szülőkig.

- Hetek óta folynak az előkészületek, a tanárok tanítanak, a celebek tanulnak. Szeretnénk ezzel is mutatni, hogy bármilyen nehéz helyzetben is vagyunk, a szeretet és az összetartás segít átvészelni ezt az időszakot, és reméljük, hogy mindenkinek a szívébe örömet hozhatunk ezzel a videóval - mondta Horváth Zoltán.

A videót Ráth Máté vágta. Városunkból közel százan vesznék részt a klipben, természetesen virtuálisan. "Reméljük, hogy az első igazi karácsonyi meglepetést mi szerezzük mindenkinek, a klipp premierje szerda 20:00-kor lesz az egész országban." - zárta szavait a koreográfus.

A projectben részt vesz:

Budapest – Showtime Fitness,

Békéscsaba – Fit Dance SE,

Debrecen – Piruett Tánc Stúdió,

Debrecen -  Valcer Táncstúdió,

Gyula – Energy Dance Cool,

Miskolc - Limited Dance Academy,

Nagykanizsa – Szan-Dia Fitness,

Sopron – Dirty Dance Sopron Egyesület,

Szeged – Diamond Dance,

Szigetszentmiklós – Szigetszentmiklósi Sport Club,

valamint jelen lesznek,Szinetár Dóra (színésznő, énekes) , Berki Mazsi(influencer), Babinyecz Tímea (Miss Univers Hungary 2010) , Nabil Amroun és Egressy Dóra, Dirty LED Light Crew (Hungary’s Got Talent)

Legnépszerűbb cikkek