| 2017. december. 19. | 1 perc olvasás

Karácsonyi meglepetés ajándékok a Kurucdombi Óvodának

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata hagyományosan minden esztendőben megajándékozza valamelyik intézményét karácsonykor értékes ajándékokkal. Az idei esztendőben a Hermann Alice Óvoda Kurucdombi Tagóvodájában került sor a meglepetés ajándékok átadására, ahol Dr. Fodor Tamás polgármester adta át az aprónépnek a gondosan becsomagolt játékokat.

Kedden reggel már izgatottan készültek a kurucdombi ovisok a karácsonyi ünnepségükre, amelyre nem is kellett sokat várniuk, hiszen még a tízórai előtt sor került a várva-várt eseményre.

Az ünnepségre érkezett  Dr. Fodor Tamás polgármester is, amelyen a tagovóda gyerekserege teljes létszámban részt vett és amelyre egy nagyon kedves műsorral is készültek a gyerekek.   A kicsik szemében tükröződött a karácsonyi ünnepség miatti izgatottság és persze az ajándékok utáni kíváncsiság is, azonban nagyon talpraesetten, felkészülten és fegyelmezetten szavalták és énekelték az adventhez kapcsolódó verseket illetve dalokat.

A kedves karácsonyi ünnepséget követően Dr. Fodor Tamás polgármester az önkormányzat nevében megköszönte a műsort a gyerekeknek, majd átadta az ajándékokat, amelyek osztatlan sikert arattak a kicsik körében. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek