Karácsonyi rajzpályázat a Soproni Rendőrkapitányságon

A bűnmegelőzési szakemberek a „Megvéd engem, mert rendőr” című rajzpályázat iskolás résztvevőit látták vendégül a kapitányságon.

A Soproni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei által szervezett karácsonyi rajzpályázat és online bűn- és balesetmegelőzési vetélkedő nyerteseit jutalmazta meg Dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredes, kapitányságvezető 2020. december 15-én.

A "Megvéd engem, mert ő rendőr" elnevezésű rajzpályázatra  69 óvodás küldte el alkotását. A legjobb rajzokat Zelenyánszky Emma Zorka, Elek Dorka és Csonka-Trkala Kata a Bánfalvi Óvodából, Nagy Kata és Balla Zselyke a Zsirai Napköziotthonos Óvodából, Kondákor Zita a Jegenye Sori Tagóvodából és Szontág Laura a Hársfa Sori Tagóvodából készítették.


Fotó: police.hu

A "Bűn- és balesetmegelőzési ki mit tud?" első fordulójának online tesztjét a Soproni Rendőrkapitányság illetékességi területén található iskolák 3-6. osztályos tanulói közül összesen 338-an töltötték ki, akik közül 42-en jutottak be a tavasszal megrendezésre kerülő második fordulóba.

Az első forduló nyertesei Németh Adél és Rákóczi Ferenc a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum 5. osztályos tanulói, Pajer Csaba a Nagycenki Széchenyi István Általános iskola 3. osztályos tanulója és Tóth Károly a Mihályi Általános Iskola 3. osztályos tanulója.

A szakemberek célja a vetélkedőkkel az volt, hogy a vírushelyzetből adódó nehézségek ellenére is folytassák a gyerekek biztonságra nevelő programját.

Borítókép: police.hu

Legnépszerűbb cikkek