Karácsonyi üdvözlet a köztereken a Jereván lakótelepen

Köztereken helyezett el karácsonyi jókívánságokat a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata. Mivel a karácsonyváró adventi együttlétek, rendezvények elmaradtak a városrészben, az ünnepvárás bensőséges hangulatát ezekkel az üzenetekkel is szeretnék megteremteni a közösség számára.

Az Advent az elcsendesedés, a szent bensőségesség időszaka, és egyben a szeret-teljességé az egymásra figyelésben, így a közösségi összetartozásé. Az idei advent másképpen alakult, a tervezett felemelő közösségi rendezvények, koncertek, könyvvásárok, forraltborozás, gyertyagyújtások, kiállítások elmaradtak, de éppen ezekben az időkben fontos az összetartozás megerősítése, a jókívánság kifejezése, a törődés egymással - mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő.

Ezért a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata karácsonyi jókívánságait köztér hirdetőfelületeken is eljuttatja a Jerevánon élőknek, azzal az őszinte meggyőződéssel, hogy erőt adnak arra, hogy minden nehézség ellenére bizakodva tekintsünk közösen a jövőre, bízva abban, hogy - mint annyiszor a történelem során - ezúttal is közösen győzni fogunk. Fontos, hogy megmaradjon mindenkiben a hit, a remény, az öröm, a szeretet utáni vágy, ami a jövőépítés tetteinek első lépése.


Fotó: Fodor Regina

A Jereván lakótelepen 2006 óta összetartó, egymásra figyelő közösségi életet tudtunk kialakítani. Jó megtapasztalni nap mint nap, hogy mindig is együttgondolkodó és együttműködő partnereink voltak az itt működő iskolák, óvodák, civil szervezetek, nyugdíjas közösségek, intézmények, sportszervezetek abban, amiképpen a Jereván lakótelep még jobbá-szebbé tétele volt a célunk hétköznapokon és az ünnepeken is, akiknek - minden Jerevánon lakóval együtt - így kívánunk áldott, békés erőt adó ünnepet és boldog, reményteljes új évet..


Fotó: Fodor Regina

Legnépszerűbb cikkek