| 2016. december. 21. | 2 perc olvasás

Karácsonyi ünnepség a sopronkőhidai óvodában

A gyerekek versekkel, énekszóval és karácsonyi műsorral is készültek az óvodai ünnepségre, ahol egy csodaszépen feldíszített karácsonyfa és rengeteg ajándék is várta őket a településrészi önkormányzat jóvoltából.

A karácsonyi hangulatba öltöztetett csoportba nagy izgalommal és kíváncsi tekintetetekkel léptek be a gyerekek, akik nagyon várták már ezt a napot és egy kedves műsorral is készültek a gondos óvonénik segítségével. 

A karácsonyfa előtt Dr. Simon István alpolgármester, a településrészi önkormányzat elnöke köszöntötte a gyerekeket, akik nagyon aktívan és örömmel osztották meg vele az idei esztendőben tett sok jó cselekedetüket. Az ünnepi műsor előtt az alpolgármester és a gyerekek az adventvárás hagyományairól és a szeretet ünnepéről beszélgettek, ahol az is hangsúlyt kapott, hogy a legnagyobb ajándék mindenki számára a családi kötelék és a barátainkkal szembeni közös tisztelet. 

A gyerekek ezt követően karácsonyi dalokkal, versekkel és betlehemi műsorral ünnepelték az óvodai karácsonyt, majd eljött a várva-várt pillanat is, amikor a rengeteg ajándék bontására is sor kerülhetett. 

A településrészi önkormányzat társasjátékokkal, készségfejlesztő játékokkal, mesekönyvekkel, építőkockákkal és még rengeteg egyéb ajándékkal lepte meg a sopronkőhidai óvódásokat, akik rengeteg mosollyal köszönték azt meg. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek