| 2017. december. 19. | 1 perc olvasás

Karácsonyi ünnepséget tartottak a Kozmutza Iskola óvodai csoportjában

Kedd délelőtt a Kozmutza Iskola óvodai részlegének a karácsonyi ünnepségére került sor, mely alkalomból Péli Nikoletta önkormányzati képviselő, a Népjóléti Bizottság elnöke készségfejlesztő játékokat ajándékozott az intézménynek.

A Soproni Kozmutza Flóra Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény igazgatója, Horváth Lászlóné fogadta az óvodai csoportban Péli Nikolettát,  a Népjóléti Bizottség elnökét, aki fejlesztő játékokat adott az óvoda részére, melyeket a gyermekek rögtön birtokba is vettek.

Péli Nikoletta elmondta, hogy bár a szeptemberi megnyitón sajnos nem tudott részt venni, de már akkor megfogalmazódott a gondolat, hogy jó lenne készségfejlesztő játékokat adni az óvodának, mert azt tudta, hogy ezekre nagy szükség lenne. Most, a karácsony közeledtével adódott erre megfelelő alkalom. A képviselő hozzátette, hogy az ismerősi körében is van autista és asperger szindrómas gyermek, és tudja, hogy a fejlesztő játékok nagyon hasznosak a számukra. Végezetül áldott békés karácsonyt kívánt a szülőknek és a pedagógusoknak.

A csoport tagjai karácsonyi énekkel köszönték meg az ajándékokat.

fotók: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek