| 2017. december. 9. | 1 perc olvasás

Karácsonyváró ünnepet tartott a Máltai Szeretetszolgálat Soproni Csoportja

A Máltai Szeretetszolgálat Soproni Szervezete a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban rendezte meg az idei évi karácsonyváró adventi ünnepét szombaton, ahol színes programok szórakoztatták a vendégeket. Az eseményen részt vett Dr. Fodor Tamás polgármester, valamint Péli Nikoletta és Barcza Attila önkormányzati képviselők is.

A hagyományos ünnepségen elhangzott, hogy Sopron városa sok segítséget nyújt egész évben a Máltai Szeretetszolgálatnak. A köszöntőben kiemelték: a legnagyobb és az igazi boldogság az, ha másokon tudunk segíteni, így tettek a soproni óvodák és iskolák is.

A gyermekeknek, meghívott vendégeknek szánt csomagokat - mintegy 300 darabot - a Bánfalvi, a Jegenye sori, Hársfa sori, Kőszegi úti és Lewinszky Anna Óvoda gyűjtötte össze, az Eötvös Gimnázium és a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola is segített, valamint cégek és a németországi passaui máltai testvérszervezet is elhozták ajándékaikat.

Az ajándékozást megelőzően a jelenlévőket betlehemes előadás, ének, zene és néptánc szórakoztatta, hangulatossá téve ezt a délutánt és szebbé az ünnepvárás időszakát.

fotók: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek