| 1 perc olvasás

Karbantartás miatt változik több soproni InterCity-vonat közlekedési rendje

Budapesten az Összekötő vasúti hídnál végzett karbantartási munkálatok miatt május 22-ig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentősen módosul a nemzetközi és a belföldi távolsági vonatok menetrendje. Számos vonat az eredeti menetrendjéhez képest korábban, később, valamint rövidített útvonalon közlekedik.

Belföldi vonatok Győr felé:

  • Hétvégénként egy vonat kivételével (IC 922) valamennyi győri, soproni, szombathelyi, szentgotthárdi, Dráva, valamint Mura InterCity és a Keletiből 21:40-kor Győrbe induló G10-es vonat (9318) csak Budapest-Kelenföldtől közlekedik.
  • A Keleti pályaudvarról 7:15-kor Sopronba induló Tűztorony InterCity (IC 982) hétfőnként is Budapest-Kelenföldről indul 7:29-kor.

Belföldi vonatok Budapest felé:

  • Hétvégénként egy vonat kivételével (IC 921) valamennyi győri, soproni, szombathelyi, szentgotthárdi, Dráva, valamint Mura InterCity és vasárnap a Győr felől a Keleti pályaudvarra tartó InterRégiók csak Budapest-Kelenföldig közlekednek.
  • A Sopronból 18:21-kor a Keleti pályaudvarra induló Ikva InterCity (IC 981) péntekenként is csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.

A változásokról bővebben a MÁV holnapján olvashatnak. 

Borítókép; pixabay 

 

Legnépszerűbb cikkek