| 2023. szeptember. 19. | 1 perc olvasás

Keddenként cserebere könyveket kínál a Jereván is

Vándorkönyveket kínál a Jereván lakótelep cserebere „könyvtára”, amely a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának szervezésében és kezdeményezésére a Jereváni Ciklámen Nyugdíjasklubban mostantól heti rendszerességgel működik – mondta el Tóth Éva, a részönkormányzat elnöke.

Öröm, hogy a Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Klub vállalta, hogy heti rendszerességgel, keddenként 14 és 15 óra között a Teleki Pál u. 20/a szám alatti nyugdíjasklub előterében biztosítja az érdeklődők számára a cserebere könyvbörzét, amely régi terve volt a Jereván Településrészi Önkormányzatnak – tette hozzá az önkormányzati képviselő.

A helyszínt, a könyvek rendszerezését, a könyvállomány nyomon követését, a nyitvatartás biztosítását is a nyugdíjasklub tagjai vállalták mint tevékenységüknek egy új, hasznos elemét.

A könyveket a Cédrus Könyvkereskedés ajánlotta fel adományként, hasonlóképpen az eddigi Jerevánon tartott könyves rendezvényekhez, és a továbbiakban is a Cédrus Könyvkereskedés fogja biztosítani a nagyon igényes választékot – mondta el Tóth Éva. 

A digitális világ kiteljesedése, az e-könyvek ellenére is sokan vannak még, akik inkább nyomtatott könyvet szeretnek olvasni, ők most a városnak ezen a pontján, a Jereván lakótelepen is megtalálják a kedvükre való olvasmányt.

Ráski Margit, a Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Egyesület elnöke elmondta: a klubtagok örömmel vállalták ezt a fontos „küldetést”, hiszen az olvasás hasznos, és előbbre viszi a világot, mi több, azt is célul tűzték ki, hogy a fiatalabb korosztályokkal is megismertetik az olvasás örömét.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek