| 2021. november. 25. | 1 perc olvasás

Kedvezőek az oltási akcióhét adatai

Csütörtökön is reggel hét órától várták a Soproni Gyógyközpont oltópontján mindazokat, akik az 1., a 2. vagy a 3. oltást szerették volna felvenni. Az oltási akcióhét eddigi tapasztalatai nagyon kedvezőek.


- Hétfő óta tart az oltási kampányhét, és a tapasztalataink alapján elmondható, hogy nagyon sokan érkeznek, közel háromszor annyian, mint a kampányhetet megelőző időszakban. Vasárnapig tart az akció, valamennyi napon 7 és 19 óra között várjuk az első, a második és a harmadik oltást felvenni kívánókat - mondta el Farkas Andrea, a Soproni Gyógyközpont ápolási igazgatója. 


Az oltóponton valamennyi oltóanyag rendelkezésre áll. A vakcina kiválasztása az érvényben lévő protokoll alapján történik. A szakemberek javasolják az időpontfoglaló használatát mindazoknak, akik korábban már regisztráltak az interneten, hiszen ebben az esetben kényelmesen és előre tervezhetően, várakozás nélkül lehet az oltást felvenni. Sokan már a harmadik oltás beadatására érkeztek.
Az oltási program jövő héten is folytatódik, már vasárnap elérhetőek a jövő hétre szóló időpontok a  központi időpontfoglaló rendszeren keresztül.
 

Legnépszerűbb cikkek