| 2021. május. 16. | 1 perc olvasás

Kérdés nélkül ütött - elfogták a bántalmazót

Súlyos testi sértés elkövetésével gyanúsítják a nyomozók a 18 éves soproni lakost, aki kérdés nélkül elkezdte ütni az áldozatát. A sértett az utcára menekült a gyanúsított elől. A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították

Súlyos testi sértés elkövetésével gyanúsítják a nyomozók a 18 éves soproni lakost.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. május 15-én 3 óra körül, miszerint Sopronban, egy Rét utcai lakásban megvertek egy férfit. A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy egy barátja otthonában beszélgettek élettársa társaságában, amikor 2 óra 30 perc körül hazaérkezett a házigazda felesége két ismerősének társaságában. A két nő kíséretében érkező – általa csak látásból ismert – férfi előzetes szóváltás nélkül hozzá lépett és ököllel megütötte őt, majd addig rugdalta, amíg ki nem menekült az utcára.

A sérültet a mentők kórházba vitték, ahol megállapítást nyert, hogy a bántalmazás következtében eltört az állkapcsa.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 18 éves helybéli lakost.

Legnépszerűbb cikkek