| 2022. november. 9. | 1 perc olvasás

Kerekasztal-beszélgetést tartottak a sportturizmusról

A sportturizmus és a sportrendezvények témáját járták körbe szerda délután egy kerekasztal-beszélgetés során a Ligneum Látogatóközpontban, a Turizmus Klub rendezvényén.

Megéri vagy nem? Felesleges pénzkidobás vagy hosszú távú befektetés a társadalmi jóllétbe? Hol helyezkedik el hazánk a sportturizmus desztinációinak palettáján, mérhető-e a teljesítménye, melyek az ezzel kapcsolatos várakozások és célok? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphattak választ a résztvevők a Turizmus Klub szerdai kerekasztal-beszélgetésén.

A rendezvényen részt vett dr. Laczkó Tamás, a Pécsi Tudományegyetem docense, dr. Stocker Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, valamint Csiszár Szabolcs.
- A mai nap a sportturizmusé. Örömünkre szolgál, hogy olyan vendégek jöttek el, akik szakértői és kutatói ennek az ágazatnak. A beszélgetés elsődleges célja, hogy bemutassuk az eddig elért eredményeket és az elvárt hatásokat, amelyek a magyar sporteseményekhez köthetőek. Külön öröm, hogy Sopron az utóbbi években több rangos sporteseménynek adott otthont - emelte ki az alpolgármester. 

A kerekasztal-beszélgetést Pappné Vancsó Judit moderálta. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek