| 2022. augusztus. 31. | 1 perc olvasás

Kerékpárversenyen is taroltak a kőhidai fegyőrök

Idén először rendezte meg a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Továbbképzési és Rehabilitációs Központja a Büntetés-végrehajtás sportbajnoksága részeként az Országos Kerékpár Teljesítménytúrát. A versenyzők életkor szerinti kategóriákban teljesítették a túrát és a két mért szakasz részidejének összesítése alapján rangsorolták őket.

forrás: bv.gov.hu

Csapatban első helyezéssel és öt egyéni éremmel tértek haza a Velencei-tó partjáról a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön versenyzői. 

A csodálatos helyszín – a Velencei-tó partja – és a remek hangulat idilli környezetet nyújtott a sopronkőhidai intézetből nevező 10 főnek, akiknek egyébként mindennapjuk része az egészséges életmód és a testmozgás, hiszen közülük többen munkába is futva vagy éppen kerékpárral járnak.

A sportos életmódjuknak köszönhetően a kőhidai csapattagok az életkor szerinti kategóriákban két 1., két 2. és egy 3. helyezést értek el, a további jó eredményekkel együtt összesítésben pedig – az idei büntetés-végrehajtási sportbajnokság versenyei közül immár harmadik alkalommal – elhozhatták a legjobb csapatnak járó kupát is.

forrás: bv.gov.hu

A győztes csapat tagjai:

Birkmayer Barbara bv. őrnagy (kategóriájában 1. helyezés)

Hawkins Éva bv. őrmester (kategóriájában 2. helyezés)

Sipőcz Kinga bv. ra. (kategóriájában 3. helyezés)

Szigethi Ibolya bv. főhadnagy (kategóriájában 1. helyezés)

Darvas Zoltán bv. alezredes

Ézsöl Gábor bv. százados

Kustor Zoltán bv. főtörzsőrmester

Takács Péter bv. alezredes

Táncsics Zoltán bv. főtörzszászlós (kategóriájában 2. helyezés)

Vörös Csaba bv. alezredes

forrás: bv.gov.hu

 

Legnépszerűbb cikkek