| 1 perc olvasás

Kezdetét vette a SopronFest

Május 12-én, vasárnap este a Fő téren tartott Demjén Ferenc koncerttel hivatalosan is elkezdődött az idei SopronFest. A Tűztorony lábánál felállított színpadon a szervezők és dr. Farkas Ciprián polgármester együtt köszöntötték a fesztivál résztvevőit.

fotó: Griechisch Tamás
fotó: Griechisch Tamás

Az elkövetkezendő egy hétben Sopron utcáin, terein, de a klubokban, éttermekben és kávézókban is különleges hangulat és szokatlanul pezsgő élet várható.

fotó: Rombai Péter
fotó: Rombai Péter

Május 17-én, 18-án és 19-én – a fesztivál utolsó három napján – az önfeledt szórakozásé lesz a főszerep. A Lőverekben felállított szabadtéri színpadokra olyan híres és kedvelt előadók érkeznek, mint Majka, Dzsúdló, Beton.Hofi, a Follow the Flow, a Quimby, Kruder & Dorfmeister páros, Sigma és még sorolhatnánk. A fesztiválozók két olyan előadót is meghallgathatnak, akik a Puskás Aréna előtt csak itt, a SopronFesten adnak koncertet: Azahriah és a Halott Pénz!

Az egy héten át tartó urban fesztivál alatt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő programot, hiszen a szervezők csaknem 80 helyszínen közel 300 rendezvénnyel készültek.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek