| 2021. augusztus. 9. | 1 perc olvasás

Kidőlt fa és lehasadt faág okozott riadalmat Sopronban

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten 48 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen 6 ember sérült meg.

Autóra és gyalogátkelőre zuhant egy faág Sopronban, a Pócsi és a Fapiac utca sarkánál, kedd este. A helyi hivatásos tűzoltók eltávolították a lehasadt faágat. Senki sem sérült meg, az autó a motorháztetőnél károsodott.

Szalagkorlátnak ütközött és tetejére borult egy személyautó szerda reggel az M85-ös autóúton, Nagycenk térségében. A soproni és sopronkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Kidőlt fák, lehasadt faágak eltávolításához riasztották napközben több helyszínre is Győr-Moson-Sopron megye tűzoltóit csütörtökön. Sopronban, a Győri úton a járdára dőlt egy hét méter magas fa, amit a helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolítottak el. Sérülés egyik helyszínen sem történt.

Borítókép; katasztrófavédelem 

Legnépszerűbb cikkek