| 2015. november. 27. | 1 perc olvasás

Kigyúltak a Soproni Advent fényei - galéria

Fényárba borult a Fő tér és a város, elkezdődött a Soproni Advent. Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várja a soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terén az adventi vásár és ünnepváró rendezvénysorozat.

Az ünnepvárás izgalmakkal teli időszakáról, az elkövetkező napok titokzatosságáról is szólt dr. Simon István, Sopron alpolgármestere, aki ma a Fő téren megnyitotta a karácsonyváró rendezvénysorozatot, tartalmas adventi időszakot kívánva Sopron város minden lakójának és az ideérkező vendégeknek egyaránt, és leginkább a legkisebbeknek.

Az adventi időszakot megnyitó esemény fénypontjaként a város és a város karácsonyfájának fényeit is felkapcsolták a közös visszaszámlálást követően a színpadra sereglett vállalkozókedvű gyermekek.

Így fényárba borult a Fő tér, a Fő téri karácsonyfa és a vásár díszkivilágítása, ahol egészen karácsonyig színes, hangulatos adventi programsorozat kezdődött el a mai nappal, kézműves vásárral és finom étellel-itallal, forralt borral, punccsal. Számos attrakció is várja az érdeklődőket a soproni Fő téren.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek