| 2016. december. 21. | 1 perc olvasás

Kihallgatták a soproni emberölés gyanúsítottjait (videó)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Sándor 33 és P. Mihály 25 éves arlói lakosokkal szemben.

Amint azt korábban megírtuk, a rendőrségre 2016. december 13-án érkezett bejelentés arról, hogy Sopron külterületén egy holttestet találtak. Miután a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben. A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeképpen a rendőrök néhány nap elteltével - 2016. december 19-én - elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított két férfit.

A nyomozás adatai szerint V. Sándor és P. Mihály Sopronban dolgoztak és egy helyi munkásszállón laktak. A két férfi - akik ismerték későbbi áldozatukat - 2016. december 10-én az esti órákban megjelentek az 58 éves sértett lakókocsijánál, kifeszítették annak ajtaját és elkezdték összeszedni az ott talált ruhaneműket. A sértett időközben visszaérkezett a lakóhelyéhez, meglátta az elkövetőket és kérdőre vonta őket. A gyanúsítottak ezután többször bántalmazták az 58 éves idős férfit, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.


fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

V. Sándor és P. Mihály gyanúsított kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy az áldozattól ellopott ruhaneműket a soproni szállásuk közelében, egy szemetesben rejtették el.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói 2016. december 20-án megtalálták és lefoglalták a két férfi által eldobott ruhaneműket.

Kihallgatták a soproni emberölés gyanúsítottjait

Legnépszerűbb cikkek