| 1 perc olvasás

Kihirdették a Fertőrákosi Barlangszínház 2024-es évadát

Bemutatták a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2024-es nyári évadának programját csütörtök reggel. Sztárszínészeket, ikonikus énekeseket, legendás darabokat láthatnak a nézők a Barlangszínházban, a Hair című legendás musicaltől a Meseautón át a Csárdáskirálynőig. Összesen 57 előadás várja az érdeklődőket.

Műfaji sokszínűség, gazdag kínálat, népszerű színházi előadások, látványos koncertek jellemzik a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. keretében működő fertőrákosi barlangszínház idei évadát a minőségi, igényes szórakoztatás jegyében. Az évadot május 19-én a Szállj fel, szabad madár! című látványos koncertshow nyitja meg, szeptember 15-én pedig a Nikola Tesla - Végtelen energia című musical zárja.

A sajtótájékoztatón részt vett dr. Farkas Ciprián polgármester, aki elmondta, hogy a Fertőrákosi Barlangszínház 2024-es évada operában, operettben, komoly-, és könnyűzenei művekben is rendkívül gazdag. Mindenkinek nagyszerű élményekben lehet része, aki a programtervből válogatva valamelyik előadásra ellátogat.

fotó: Rombai Péter

Kóczán Péter, a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy tavaly sok teltházas előadás volt a barlangszínházban, ezért idén néhány produkciót átvettek az előző évadból, hogy azok is láthassák ezeket a darabokat, akik lemaradtak róla.

Kiss József, a Soproni Petőfi Színház igazgatója elmondta, hogy híres sztárszínészek is részt vesznek majd az előadásokban.

fotó: Rombai Péter

Február 1-jétől 35 előadásra lehet jegyet váltani a barlangszínház honlapján és a Pro Kultúra Sopron jegypénztárában.

A részletes programról IDE kattintva tájékozódhat!

Az ország egyetlen barlangszínháza igazi turistacsalogató természeti kincs és kulturális központ. Egyedülálló Kelet-Európában, az UNESCO világörökségének a része, a Fertő táj 7 csodájának egyike. A barlangszínház különleges atmoszférájú, a maga nemében egyedülálló kulturális helyszín. Az évezredes képződmények maguk adják a hátteret a különböző rendezvényekhez. A Fertőrákosi Barlangszínházba az elmúlt 50 évben az ország minden pontjáról érkeztek művészek, nemzetközi sztárok.


 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek