| 2021. november. 25. | 1 perc olvasás

Kihirdették a XXIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat eredményét - Sopron városát is elismerték

A FIABCI pályázatán nagyon szoros volt a verseny, és a zsűri komoly elemzés után választotta ki a nyerteseket. A pályázat keretén belül Kovács Attila-emlékdíjban részesült Sopron MJV Önkormányzata a Szent Mihály-templom és Sekrestyésház turisztikai célú megújítása és műemléki felújítása pályaműért.

A világ legnagyobb ingatlan szakmai szövetsége az 1951-ben alakult párizsi székhelyű FIABCI Magyar Tagozata idén huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot – olvasható a szervezet szerdai közleményében.

Az elmúlt időszakban tovább bővült a pályázatot támogatók köre. A Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Tájépítészek Szövetsége és az Építészfórum is csatlakozott a támogató szakmai szervezetekhez. Az ingatlanfejlesztők, kivitelezők, tervezők rendkívüli aktivitást mutattak, és a pályázat történetének legnagyobb létszámú mezőnye indult idén.
A pályaművek között a magánberuházások mellett megtalálhatók a kiemelt állami beruházások és a helyi önkormányzatok által kezdeményezett fejlesztések is.

Legnépszerűbb cikkek