| 2019. június. 14. | 1 perc olvasás

Kimagasló nemzetközi eredményt ért el a Harrer Csokoládéműhely

46 ország 1500 csokoládéja képviselte magát az idei „Academy of Chocolate Award 2019“ versenyen. A mezőnyben a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda is szerepelt - a soproni édességkészítő három bronzérmet, és két kimagasló értékelést zsebelhetett be!

Két különböző étcsokoládé illetve az idei év nagy kedvence a pirított rizses, zöldteás tejcsokoládé került fel a képzeletbeli dobogóra.

Mindhárom bean to bar csokoládét – ugyan különböző, de - nicaraguai kakaóbabból készítették a soproni cukrászok - hiszen ez az alapanyag nagy kedvencük lett, mióta részt vettek Nicaraguában egy továbbképzésen. Így a csokoládéikban benne van a személyes találkozás tapasztalata is.

Képek: Facebook

                               

A díjazott csokoládék

Legnépszerűbb cikkek